La celebració va tenir lloc el passat dissabte 29 de juliol al c/514, al costat del Club Nàutic • El programa va incloure activitats esportives al matí, la Festa de l’Escuma, havaneres i rom cremat, sopar, pregó i el concert de The Pocafeiners a la tarda-nit

El barri del Baixador va celebrar el passat dissabte 29 de juliol les seves festes populars. El programa festiu es va desenvolupar al c/514, al costat del Club Nàutic, i va comptar amb activitats esportives al matí. La tarda-nit es va dividir entre la Festa de l’Escuma (amb molta assistència), els jocs infantils, sopar a la fresca, havaneres i rom cremat, el pregó (que va anar a càrrec de la presidenta de l’Associació de la Gent Gran de Castelldefels, Assumpció García) i el concert amb el grup The Pocafeiners.

Els veïns del barri i la resta de la ciutadania que s’hi va acostar, van poder gaudir d’un dia amb activitats molt variades, organitzades per l’Associació de Veïns i Veïnes del Baixador amb el suport de l’Ajuntament de Castelldefels.