El 17 de setembre començarà un nou cicle d’activitats d’aquest programa que té com a objectiu l’aprenentatge de l’entorn i de valors ambientals

El pròxim 17 de setembre s’iniciarà, al parc del Mar una nova temporada d’activitats a la Jugateca Ambiental de la platja, una iniciativa per fer d’aquest espai un indret familiar, lúdic i educatiu. Aquesta iniciativa de l’Àrea Metropolitana de Barcelona amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castelldefels té com a objectiu compaginar l’aprenentatge i la diversió amb el respecte a l’entorn i l’adquisició d’uns valors ambientals útils per implementar el civisme.

L’accés a la Jugateca Ambiental és totalment lliure i gratuït, amb uns horaris fixos els diumenges de les 11.30h a les 13.30h. El programa està integral per un espai de joc on els infants poden divertir-se i explorar, tallers guiats per educadors i educadores i itineraria guiats per la platja.

La programació d’activitats arrencarà amb un taller de land-art de tardor, i el seguiran una sessió per reduir els fums en la setmana de la mobilitat sostenible; el conte del rei dels ocells, un itinerari per les dunes de la platja, una classe de supervivència i altres activitats com la festa de la tardor, un taller de castanyes i una iniciativa de coneixement de l’ecosistema de les plagues de la ciutat. El cicle el tancarà una sessió, el 26 de novembre, on s’analitzarà el nostre paper com a consumidors.

Programa d’activitats

17 de setembre
Els artistes de la natura. Taller de land-art de tardor.

24 de setembre
Menys fums!!! (sessió especial Setmana de la Mobilitat Sostenible).

1 d’octubre
El conte del rei dels ocells i taller de construcció de menjadores.

8 d’octubre
Experimentem amb la sorra i fem un itinerari per les dunes.

15 d’octubre
Què hi posarem al kit de supervivència?

22 d’octubre
La festa de la tardor! (Jocs de natura en família).

29 d’octubre
Taller de les castanyes!

5 de novembre
Quins ocells piulen per aquí? Fem un cens d’ocells i construïm caixes niu.

12 de novembre
Agafem el cabàs! (Taller sobre compra sostenible)

19 de novembre
Coneguem l’ecosistema de les platges metropolitanes

26 de novembre
I tu… com fas les compres?