Més de 140 persones han participat de les activitats de la temporada estiuenca del col·lectiu de la Gent Gran • L’escola va incloure diverses activitats a la platja com sessions de mobilitat articular, de força i de relaxació, passejos, jocs tradicionals i circuits

El passat 20 de juliol va finalitzar, després de quatre setmanes d’activitat, l’Escola d’Estiu de la Gent Gran amb una elevada participació i una valoració molt positiva per part dels usuaris.

Per donar continuïtat uns dies més al programa integral d’activitats “Salut i Diversió”, l’escola va incloure diverses activitats a la platja com sessions de mobilitat articular, de força i de relaxació, passejos, jocs tradicionals i circuits.

“L’ambient positiu i satisfactori, la bona sintonia durant totes les sessions per part dels usuaris, alguns del propi programa i d’altres de nova incorporació, ha fet que una vegada més l’escola d’estiu de la Gent Gran de Castelldefels hagi estat un èxit, tant a nivell de participants com d’organització”, expliquen des de l’àrea municipal de Gent Gran.