L’equipament, que fa 25 anys de vida, ha obert les seves portes des del passat 3 de juliol fins al 8 de setembre • Ofereix activitats per a tota la familia, servei de consulta i préstec • Les activitats d’enguany han estat relacionades amb el 20è aniversari de la publicació de la primera part de les aventures de Harry Potter.

La Biblioteca a la Platja Carme Romaní de Castelldefels tanca les seves portes aquest divendres 8 de setembre. L’equipament, situat al Parc del Mar (Passeig Marítim, al costat del c/11), va obrir aquesta temporada el passat 3 de juliol. Enguany, la Biblioteca ha restat oberta amb horari de dilluns a divendres de 17 a 21 hores. A més, l’equipament estava de celebració aquest estiu: feia 25 anys de vida, tenint en compte que va obrir per primer cop a la seva història l’estiu de 1992.

Les principals novetats de la Carme Romaní aquest 2017 eren l’ampliació de la seva temporada (fins a principis de setembre) i el fet que ha comptat amb activitats gratuïtes tots els dies durant el mes de juliol; i els dilluns, dimecres i divendres els mesos d’agost i setembre.
Les activitats de la Biblioteca a la Platja tenien enguany un fil conductor relacionat amb la literatura i la màgia. En aquest cas, una altra efemèride: enguany s’arriba als 20 anys de la publicació de la primera novel·la de la saga de Harry Potter, de JK Rowling (“Harry Potter i la pedra filosofal”). Per això, les activitats s’englobaven sota el títol “20 anys de Harry Potter: cap a la platja Harry!”.

Així doncs, s’ha pogut gaudir d’un ampli ventall d’activitats per a tots els públics, d’alguna forma relacionades amb el món de Harry Potter i de la màgia en general. A més, a la Biblioteca Carme Romaní s’ha pogut comptar amb una selecció de novel·la, diaris i revistes, DVDs i llibres per a infants, que els usuaris es podien endur a casa o bé consultar a la biblioteca.