Les activitats estivals desenvolupades per l’àrea de Turisme també han gaudit d’una elevada participació.Castelldefels continua la tendència dels darrers anys tornant a ser una de les destinacions de referència triada pels turistes. Tant es així que durant els mesos d’estiu, l’ocupació hotelera al municipi ha superat el 90%, concretament ha estat d’un 91,47% (143.852 persones). Destaca especialment el mes de juliol que ha gaudit d’una ocupació hotelera del 92,4% (43.081), seguida d’agost amb un 91,32% (60.946), i juny amb un 90,7% (39.825).

D’altra banda, d’entre les diferents procedències del turisme estranger que ha pernoctat a la ciutat destaca especialment Amèrica, Regne Unit, França i Alemanya. Dins del territori estatal, han estat majoria els visitants procedents d’altres indrets de Catalunya, però tambè de Madrid, Andalucía i el País Basc.

Pel que fa a la promoció turística desenvolupada per l’Ajuntament, les diferents accions programades a l’estiu per l’àrea municipal de Turisme han gaudit també d’una elevada participació, especialment, les Nits al Castell, que aquest passat estiu celebrava la seva primera edició juntament amb l’empresa OSO. Més de 8.000 persones han gaudit de la proposta que integrava cinema a l’aire lliure, street food (foodtrucks) i sessions de Dj en directe. El cicle de cinema de pel·lícules, centrat als anys 80, ha comptat amb clàssics com Dirty Dancing, Regreso al Futuro, Alien, Grease, Top Gun o ET.

D’altra banda, el Cinema entre Palmeres, dedicat al cinema infantil, ha tornat a omplir la plaça de les Palmeres aplegant a més de 200 persones per sessió amb títols com Buscando a Dory, El Libro de la Selva o Zootropolis.

Finalment, les Nits d’Estiu entre Palmeres han gaudit un estiu més de gran participació de públic. La proposta ha aplegat a més de 1.200 persones en el total de les seves actuacions i ha comptat amb la participació d’entitats, escoles i grups de Castelldefels com L’Escola Municipal de Dansa, La Cuarta Pared, Performing Arts, JMV Line Dance… Que han portat una mostra de les seves tècniques que imparteixen i una exhibició de teatre, dansa i música en viu. La música també ha estat molt present amb Mireia Garcia, i els grups Reversió, Jazzenko o Flames at Sunrise.