La platja de Castelldefels tornava a acollir el passat cap de setmana l’emblemàtica prova d’obstacles i CrossFit, que integrava també una jornada dedicada a les famílies.La Farinato Race, la famosa prova d’obstacles, va tenir lloc a Castelldefels els passats 21 i 22 d’octubre. A més de la prova de OCR de diumenge, la Farinato proposava una jornada dedicada a les famílies i els més joves. Molts encara recordaven el pas d’aquesta cursa per la platja de Castelldefels el 2015 i les seves dures proves d’obstacles.

Així, la Farinato Race va començar el dissabte dia 21 amb el seu Family Day. Per primera vegada en aquest sector es va proposar la idea de córrer en família. Grans i petits va poder disputar una divertida cursa adaptada en equips d’un mínim de tres components. La cursa va tenir 3 quilòmetres de distància. La jornada va continuar amb una etapa per a joves, instruint així als que encara no eren majors d’edat en les carreres d’obstacles.

També va tenir lloc una sessió de duels per tancar el dissabte, on els corredors van poder mesurar les seves forces en un circuit reduït, la qual cosa va provocar que el públic gaudís d’una carrera amb més adrenalina i velocitat a més d’una sèrie de proves d’alt nivell d’exigència.
Diumenge va tenir lloc la gran carrera Farinato Race. Aquesta etapa tenia un apartat professional per a la competició i que era classificatori per al mundial OCR i el campionat europeu, però també va disposar d’un ampli sector d’aficionats que només volien superar els seus límits i passar-ho bé en un circuit únic i emocionant.

El CrossFit és un sistema de condicionament físic basat en exercicis constantment variats, amb moviments funcionals, executats a alta intensitat. La Farinato Race va proposar per a aquest sector esportiu una sèrie d’obstacles únics, amb salts, piràmides, càrregues, trinxeres, filats espinós i fins i tot proves amb descàrrega elèctrica.