El Centre Comercial L’Ànec Blau ha estat avui l’escenari de la presentació de la XIII edició de la cursa que ha servit per donar a conèixer els detalls de la Marató que organitzen conjuntament els Ajuntaments de Castelldefels i Gavà.

Aquest dilluns 16 d’octubre ha tingut lloc l’acte de presentació oficial de la XIII Marató del Mediterrani, que es disputa el proper 22 d’octubre, com ja és habitual, als municipis de Castelldefels i Gavà. El vestíbul interior del Centre Comercial L’Ànec Blau ha estat l’escenari de l’acte en que es s’han donat a conèixer alguns dels detalls de la prova atlètica que organitzen conjuntament els ajuntaments de Castelldefels i Gavà, l’empresa Zona Vip Events, i que compta amb la col·laboració de la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i la Federació Catalana d’Atletisme, entre d’altres.

A la presentació han intervingut el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Castelldefels, Fernando Cerpa, i el primer tinent d’alcalde i president de l’Àmbit de Benestar i Acció Social de l’Ajuntament de Gavà, Miquel Angel Díaz. Amb ells, el representant territorial de l’Esport de Barcelona, Santiago Siquier, el vicepresident de la Federació Catalana d’Atletisme i director de la cursa, Josep María Antentas, el coordinador d’Esports de la Diputació de Barcelona, Daniel Laga, la gerent de l’Ànec Blau, Ana Torres, i la gerent de la Fundació Enriqueta Villavechia, Anna Varderi, representant de la institució a la que aniran destinats una part dels ingressos per inscripció d’aquesta tretzena edició de la Marató.
La Marató del Mediterrani arriba a la seva tretzena edició com una de les proves més consolidades i amb més renom dins del calendari de l’atletisme català i un referent a nivell internacional. La prestigiosa cursa, amb sortida i arribada al Canal Olímpic, tindrà lloc el proper 22 d’octubre entre Castelldefels i Gavà.

Com és habitual la cursa presenta un bon circuit planer que discorre en gran part pel passeig Marítim; i amb sortida i arribada al Canal Olímpic. Enguany es pot participar en tres distàncies: Marató per equips, Mitja Marató de 21 km o cursa de 10 Km.