Ja fa uns dies que la canalla pot jugar als pirates al gran vaixell de fusta que s’ha instal·lat al nou espai de lleure infantil de la platja, que es va inaugurar dissabte passat.

Han acabat els treballs de la primera fase d’adequació del nou espai de lleure de la platja, a l’alçada del carrer 11.

El vaixell pirata és el buc insígnia d’un espai que també compta amb un sorral perquè hi juguin els més petits i quatre pistes de petanca perquè en gaudeixin els adults, així com 8 taules de pícnic (6 convencionals i 2 adaptades).

L’objectiu d’aquest parc és donar un ús familiar a un espai a primera línia de mar, i millorar l’entorn. L’obra ha estat a càrrec de l’Ajuntament, que va presentar el resultat a la ciutadania dissabte passat, dia 11 de novembre.

La festa familiar d’inauguració va oferir als assistents una xocolatada i diverses activitats d’animació musical i infantil, a càrrec de La Puça.

L’acte més institucional va comptar amb les intervencions de l’alcaldessa de Castelldefels, Maria Miranda, de la regidora de Via Pública, Eva López, i del regidor responsable de l’audiència de veïnat de la Platja, Antoni Casas.

L’alcaldessa va celebrar l’entrada en servei d’una actuació que «va en la línia del model de platja familiar que defensem des de l’equip de Govern».

Miranda va descriure que, amb aquesta actuació, «dignifiquem aquest solar del passeig Marítim, i oferim un nou atractiu per visitar la platja fora de la temporada d’estiu».

Per a la segona fase d’adequació d’aquell espai està prevista la plantació d’arbres que proporcionin ombra a les taules de pícnic instal·lades.