A l’estiu ofereixen els seus treballs a les casetes de fusta que s’instal·len a Playafels, al passeig Marítim

El Col·lectiu d’Artesans de Castelldefels ha obert el període d’inscripció per a places vacants a la Fira de Artesanies de Playafels de cara al proper estiu. La tradicional fira d’aquest col·lectiu es troba situada en període estival al Passeig Marítim, a pocs metres de l’avinguda dels Banys.

Els sol·licitants han d’adjuntar a la seva sol·licitud l’especificació de materials, articles que desitgen exposar i fotografies dels mateixos. Com a requisit, han de ser persones físiques (no jurídiques) residents a Catalunya, preferentment empadronades a Castelldefels, i demostrar que no estan realitzant una altra activitat.

Situada des de 1984 a Playafels, la Fira d’Artesanies rep milers de visites cada estiu. L’any 2004 el mercat es va modernitzar i es va instal·lar en casetes de fusta, que es van convertir en la seva imatge característica.

Després d’uns anys a peu de platja, entre els carrers 14 i 14 bis de Castelldefels, fa dos estius van tornar a la seva ubicació tradicional, al cor de Playafels, al passeig Marítim, 183-185, al costat de l’avinguda dels Banys.

El termini d’inscripció per a aquest estiu finalitza aquest 15 de març.

El formulari a omplir per part de les persones interessades pot descarregar-se al web: artesanos.entitatscastelldefels