El municipi va reforçar així la seva habitual participació al Saló de Turisme de Barcelona on acostuma a presentar el seu potencial turístic • El servei de l’estand va anar a càrrec de l’Escola d’Hostaleria de Castelldefels, que va presentar dues propostes gastronòmiques

El recinte firal de Montjuic de Barcelona va acollir del divendres 20 al diumenge 22 d’abril una nova edició del B-Travel, l’antic Saló Internacional de Turisme de Catalunya. La cita, la més important del sector al país, va comptar un any més amb la presència i participació de Castelldefels.

Aquest any el municipi va reforçar la seva presència habitual al certamen i presentació de la seva oferta turística amb un estand propi, Degusta Castelldefels, a l’espai gastronòmic del saló, B-Delicious. El servei el va oferir l’Escola d’Hostaleria de Castelldefels, que presentava dos plats en l’esdeveniment, i que els visitants del B-Travel van poder tastar traient els seus tiquets pertinents.

El passat 20 d’abril va tenir lloc la presentació oficial de l’estand, que va comptar amb la participació de l’alcaldessa de Castelldefels, Maria Miranda (PSC), la regidora de Turisme, Ana Quesada (Movem), el president del Gremi d’Hostaleria, Manuel Ángel Ortiz i la directora de l’Escola d’Hostaleria de Castelldefels, Laura BuzónL’acte va consistir en la degustació dels plats que presentava l’Escola d’Hostaleria i una copa de vi o cava.

+ INFO: B-Travel.com

Notícia relacionada: