L’índex d’ocupació als hotels i apartaments del municipi mostra que Castelldefels segueix sent una de les destinacions vacacionals preferides a la comarca i la província

L’ocupació hotelera durant la passada Setmana Santa a Castelldefels va superar el78%, una xifra que revela que nombroses famílies han triat la ciutat com a destinació turística per passar els seus dies festius de Setmana Santa, i que el municipi i la seva platja continua sent una de les destinacions vacacionalspreferides a la comarca i la província.

A més del turisme que ha pernoctat a Castelldefels, també s’han registratnombrosos visitants d’un dia que han acudit per gaudir dels difierents atractiusturístics del municipi com la platja i el passeig Marítim; l’oferta gastronòmica de restaurants, bars i guinguetes; al Parc Natural del Garraf; Canal Olímpic; el Castell…