El 27 de maig se celebra a Castelldefels la cinquena caminada contra el càncer, amb motiu del Dia Internacional Sense Tabac i de la Setmana sense Fum

Una vegada més, i per cinquè any consecutiu, la Junta Local de l’Associació Espanyola contra el Càncer (AECC), organitza, amb el suport i la col·laboració de l’Ajuntament de Castelldefels, la Caminada Solidària “Caminem contra el càncer”.

Se celebrarà el diumenge dia 27 de maig, al llarg del Passeig Marítim de Castelldefels, en commemoració del Dia Internacional sense Tabac i de la Setmana sense Fum.

La caminada sortirà a les 11 h del matí del passeig Marítim, al barri de Baixador, davant de l’escultura “Dar y tomar”, i recorrerà el passeig fins a la plaça de les Palmeres.

A la plaça hi haurà una carpa informativa de l’AECC, amb l’objectiu de difondre les activitats i serveis i per a recaptar col·laboracions i donatius. També hi hauran sorteigs de vals per a menús i degustacions, facilitats per gentilesa de duferents restaurants col·laboradors de la zona.

En un escenari es farà un espectacle de zumba i animació, a càrrec d’un grup d’instructores especialitzades.

S’instal·larà també una taula on els professionals sanitaris dels Centres d’Atenció Primària El Castell i Can Bou oferiran consells per deixar l’hàbit de fumar, i oferiran suport a totes aquelles persones interessades a intentar-ho.