El servei de dutxes ubicat entre la plaça de les Palmeres i el carrer 15 es troba fora de servei per una avaria a la canonada que subministra l’aigua a aquella instal·lació. La infrastructura es va crear quan es va dur a terme la urbanització de la Platja de La Pineda, ara fa ja 25 anys, Aques fet provoca que en els darrers anys s’hagin detectat algunes avaries que s’han anat resolent.

No obstant, fa unes setmanes que s’ha produït una fuita d’aigua molt important, difícil de localitzar, que obliga a tenir tancat el subministre d’aigua  i a efectuar la substitució per trams de la xarxa.

Des dels serveis tècnics s’explica que “quan hi ha una averia en la xarxa d’aigua, el que es fa immediatament es tallar l’aigua per evitar el malbaratament innecessari, i començar la gestió de la reparació”.

En l’actualitat, els serveis tècnics estan treballant per la millora de la xarxa, i estimen poder restablir el servei de les dutxes la propera setmana, encara que sigui parcialment.

La platja de Castelldefels compta amb 80 dutxes i 24 rentapeus, que durant la temporada son susceptibles de patir algun tipus d’avaria o tall de servei.