A partir d’aquest diumenge 1 de juliol, el servei de salvament i socorrisme a la platja de Castelldefels es perllongarà una hora els caps de setmana i els dies festius, per la qual cosa els socorristes prestaran servei fins a les 8 del vespre. Aquesta és una de les millores que l’Ajuntament de Castelldefels ha introduït aquesta temporada en el servei que es presta a la ciutadania de Castelldefels i els visitants.

Així, durant els mesos de juliol i agost el dispositiu de salvament i socorrisme funcionarà de 10 a 19 h de dilluns a divendres i de 10 a 20 h els caps de setmana i festiu. Aquest dispositiu està format per 3 torres TAV, 8 cadires de vigilància, 5 llocs de socors, 1 moto d’aigua i 1 vehicle tot terreny

El regidor de Salvament i Socorrisme, Lluís Soler (PDeCAT), ha volgut reconèixer “i agrair personalment” als socorristes que presten el servei “la important feia que fan cada dia a les nostres platges“. El regidor ha visitat el personal de salvament a les torretes i ha assenyalat que “els socorristes són la carta de presentació del nostre municipi a les persones que acudeixen a les platges i també els nostres ulls i interlocutors directes amb els visitants“.