Els dos centres d’arts escèniques de Castelldefels posaran sobre l’escenari del festival les seves propostes coreogràfiques centrades en diferents estils i tendències

El festival Nits d’Estiu entre Palmeres, impulsat per l’Ajuntament de Castelldefels a través de l’àrea de Turisme, torna aquest any abans del que és habitual a la plaça de les Palmeres. La cita estival –que en anteriors edicions començava al juliol– ha avançat el seu inici al mes de juny amb un programa centrat especialment en oferir actuacions de música en directe i que finalitzarà el proper 31 d’agost.

No obstant això, aquesta setmana el festival se centra en les arts escèniques de la ciutat. Les escoles La Cuarta Pared (20h) i Performing Arts (22h) porten aquest divendres 15 de juny a l’escenari de Palmeres les seves propostes coreogràfiques centrades en diferents estils i tendències: funk, jazz, comercial dance, broadway, líric, hip hop, streetdance, cabaret, teatre musical…

+ INFO: Programa Nits d’Estiu entre Palmeres 2018