Oferirà una bona mostra de les tècniques que s’imparteixen a l’escola

El festival Nits d’Estiu entre Palmeres, impulsat per l’Ajuntament de Castelldefels a través de l’àrea de Turisme, torna aquest any abans del que és habitual a la plaça de les Palmeres. La cita estival –que en anteriors edicions començava al juliol– ha avançat el seu inici al mes de juny amb un programa centrat especialment en oferir actuacions de música en directe i que finalitzarà el proper 31 d’agost.

Malgrat això, aquesta setmana el Festival ens oferirà una actuació relacionada amb el ball. L’Escola Municipal de Dansa de Castelldefels protagonitzarà “les Palmeres” d’aquest divendres 29 de juny. Oferiran un repertori de les diferents coreografies del Festival de Fi de Curs. Els balls són una mostra de les tècniques que s’imparteixen a l’escola: dansa clàssica, contemporània, jazz, flamenc i dansa urbana.

+INFO: Programa Nits d’Estiu entre Palmeres 2018