El Castelldefels RUC organitza dissabte una nova edició, la tretzena, del Seven Rugby Platja · El Poliesportiu de Can Vinader acull aquest dissabte l’Spanish Open d’Arts Marcials Amateur

El cap de setmana esportiu de la nostra ciutat, premis de la Nit de l’Esport a banda (veure notícia relacionada), ens presenta cites amb el rugbi platja i les arts marcials.

Per una banda, el Castelldefels Rubgy Union Club (CRUC) organitza la 13ª edició del torneig Seven Rugby Platja Castelldefels. La cita tindrà lloc aquest dissabte, a partir de les 9h, a la sorra de la platja. Serà a l’alcada del carrer del Masteler (al costat del Xiringuito Tiburon).
Un any més, el torneig inclourà diverses categories: Escola (s8, s10 i s12), Juvenil (s14, s16 i s18), Sèniors masculins i femenins, i Veterans.

Més de 80 equips competiran en aquest torneig, que és tot un clàssic del Rugbi 7 Platja a Catalunya. A banda del club organitzador (CRUC), hi trobarem d’altres representants del rugbi català com la UE Santboiana, el BUC, RC Sitges, Poble Nou, Lleida, Spartans Granollers, etc. El Ponent mallorquí o el Dijon francès seran dos dels clubs en representació del rugbi de fora de Catalunya.

 

+INFO:  Facebook CRUC

 

Spanish Open d’Arts Marcials Amateur al Poliesportiu de Can Vinader

 

També dissabte, el Poliesportiu Municipal de Can Vinader acollirà l’Spanish Open d’Arts Marcials Amateur, organitzat per la WAMAI (World Amateur Martial Arts International).

La competició es dividirà en dues sessions, matí i tarda, i està previst que s’hi donin cita més de 800 participants, procedents de diversos punts d’Espanya, del Regne Unit i d’Itàlia.

En la sessió del matí, hi prendran part les categories infantils i el campionat de “formes”. A la tarda, serà el torn dels combats al ring.