L’inici de la cita estival s’avança aquest any al mes de juny • L’edició d’enguany se centra especialment en la música en directe

El festival Nits d’Estiu entre Palmeres, impulsat per l’Ajuntament de Castelldefels a través de l’àrea de Turisme, torna aquest any abans del que és habitual a la plaça de les Palmeres. La cita estival –que en anteriors edicions començava al juliol– avança el seu inici al mes de juny amb un programa centrat especialment en oferir actuacions de música en directe i que finalitzarà el proper 31 d’agost.

Així, The Sick Boys és el grup encarregat aquest dissabte, 9 de juny (22.15h),d’obrir el festival castelldefelenc. La banda de Barcelona presentarà el seu segon treball discogràfic Dont Stop The Rock’n’Roll, un EP gravat als estudis Medusa de Barcelona i que compta amb la producció de Dani Nel·lo, que col·labora també tocant el saxo en 3 dels temes.

Amb les mateixes influències que en els seus inicis però amb l’experiència d’un any 2017 que els va portar per escenaris de tota Espanya en una extensa gira, The Sick Boys continuen combinant anglès i castellà en les seves cançons, totes originals. Dont Stop The Rock’n’Roll deu la inspiració dels seus solos a Chuck Berry i a Jerry Lee Lewis mentre que El Huracán recorda als ritmes de Bo Diddley i als ritmes més propers al R&B utilitzats per Ray Charles a finals dels 50.

Un Dj amenitzarà la vetllada a partir de les 21 hores.