El festival ofereix divendres les actuacions de Ismael Cardozo i Sebastián Ramírez; dissabte, torn de Mireia i Jazzenko • L’edició d’enguany se centra especialment en la música en directe

El festival Nits d’Estiu entre Palmeres, impulsat per l’Ajuntament de Castelldefels a través de l’àrea de Turisme, continua la seva programació centrada aquest any en oferir actuacions de música en directe i que finalitzarà el proper 31 d’agost.

Aquest 27 de juliol, compta amb una doble actuació. Obrirà la nit el cantautor uruguaià i veí de Castelldefels  Ismael Cardozo, amb un estil propi i un repertori que integra la seva arrel llatinoamericana i harmonies jazzístiques amb lletres intimistes i properes. A continuació, agafarà el relleu el seu compatriota i també castelldefelenc Sebastián Ramírez. L’artista, que va destacar per les seves participacions a talents shows com ‘Tú sí que vales’ i ‘Número uno’, ha girat per tota Espanya amb una selecció de versions i composicions pròpies que oferirà aquest divendres a la plaça de les Palmeres.

Dissabte, 28 de juliol, arriba el torn de Mireia, una altra artista local amb intervencions destacades a programes de televisió, en aquesta cas ‘La Voz Kids 3′. La jove cantant ha participat en musicals de primer nivell com Sonrisas y lágrimas. Finalment, Jazzenko seran els encarregats de tancar el cap de setmana. La formació s’ha fet un forat al circuit musical que aposta per la qualitat combinant jazz, música clàssica i el flamenc, tot això amb pinzellades africanes, per arribar a una alternativa musical arriscada i diferent, sense etiquetes, fugint de les versions i potenciant la creació i el desenvolupament d’idees pròpies i personals.

+ INFO: Programa Nits d’Estiu entre Palmeres 2018