Els nous policies s’afegeixen a la tasca que realitzen a l’actualitat 9 agents interins • Els 14 agents desenvoluparan a partir d’octubre tasques de policia de proximitat a diferents barris de la ciutat

El passat 7 de juny es van graduar 5 policies que pertanyen a la convocatòria de l’any 2017. El grup va fer el curs de policia de platja i el mes de setembre va entrar a l’Escola  de Policia de Catalunya. Un cop graduats formen part aquest estiu del dispositiu de vigilància de la platja reforçant la tasca que realitzen a l’actualitat 9 agents interins. D’aquests agents interins 4 aniran pròximament a l’Escola de Policia de Catalunya. Els altres 5 ja estan graduats.

A partir d’octubre els 14 agents desenvoluparan tasques de policia de proximitat als barris de Vista Alegre, Can Vinader, Vista Alegre i Canyars. “La incorporació d’aquests agents com a policia de proximitat ens proporciona un altre avantatge: com ja no caldrà tenir patrulles al llarg del dia tindrem més patrulles disponibles per a les nits i els caps de setmana”, ha explicat el regidor de Governació i Seguretat, Jordi Planell (PSC)

Aquest augment de la plantilla de la Policia Local és però “insuficient”, segons ha indicat Planell, ja que properament “un grup d’agents de la Policia Local passarà a segona activitat o es jubilarà amb la qual cosa per arribar a la ratio que ens correspon per habitant caldria que es convoquessin cada any entre 5 i 8 places noves”.