L’equipament, que fa 26 anys de vida, està obert del 2 de juliol al 7 de setembre • De dilluns a divendres, de 17 a 21 hores, ofereix activitats per a tota la familia, servei de consulta i préstec • Les activitats d’enguany estan relacionades amb el món dels contes i el 75è aniversari de la publicació del clàssic “El petit príncep”

La Biblioteca a la Platja Carme Romaní de Castelldefels torna a obrir les seves portes aquest estiu, des del 2 de juliol fins al 7 de setembre. L’equipament es troba a la seva ubicació del Parc del Mar (Passeig Marítim, al costat del c/11). El seu horari és de dilluns a divendres de 17 a 21 hores (de 17 a 20 hores durant el mes de setembre). La Biblioteca arriba enguany als seus 26 anys de vida, tenint en compte que va obrir per primer cop a la seva història l’estiu de 1992.

Com ja va ocórrer amb l’edició de l’any passat, la Biblioteca continua amb una temporada ampliada (fins a principis de setembre) i amb activitats gratuïtes els dilluns, dimecres, dijous i divendres durant el mes de juliol; i els dilluns, dimecres i divendres durant els mesos d’agost i setembre.

Les activitats de la Biblioteca a la Platja tenen enguany com a fil conductor el món dels contes. En particular, es faran al voltant d’una efemèride: enguany s’arriba als 75 anys de la publicació del clàssic “El petit príncep” d’Antoine de Saint-Exupéry.

La Biblioteca a la platja torna a oferir tallers, hores del conte, hores del medi ambient, etc.

A més, a la Biblioteca Carme Romaní es pot gaudir d’una selecció de novel·la, diaris i revistes, DVDs i llibres per a infants, que els usuaris es poden endur a casa o bé consultar a la biblioteca.

 

+INFO: Programació activitats Biblioteca platja 2018