El festival Nits d’Estiu entre Palmeres, impulsat per l’Ajuntament de Castelldefels a través de l’àrea de Turisme, continuava la passada setmana la seva programació centrada aquest any en oferir actuacions de música en directe i que finalitzarà el proper 31 d’agost.

El passat 27 de juliol, va comptar amb una doble actuació. Va obrir la nit el cantautor uruguaià i veí de Castelldefels  Ismael Cardozo, amb un estil propi i un repertori que integra la seva arrel llatinoamericana i harmonies jazzístiques amb lletres intimistes i properes. A continuació, va agafar el relleu el seu compatriota i també castelldefelenc Sebastián Ramírez. L’artista, que va destacar per les seves participacions a talents shows com ‘Tú sí que vales’ i ‘Número uno’, ha girat per tota Espanya amb una selecció de versions i composicions pròpies que va oferir el passat divendres a la plaça de les Palmeres.

Dissabte, 28 de juliol, arribava el torn de Mireia, una altra artista local amb intervencions destacades a programes de televisió, en aquesta cas ‘La Voz Kids 3’. La jove cantant ha participat en musicals de primer nivell com Sonrisas y lágrimas. Finalment, Jazzenko van ser els encarregats de tancar el cap de setmana. La formació s’ha fet un forat al circuit musical que aposta per la qualitat combinant jazz, música clàssica i el flamenc, tot això amb pinzellades africanes, per arribar a una alternativa musical arriscada i diferent, sense etiquetes, fugint de les versions i potenciant la creació i el desenvolupament d’idees pròpies i personals.

+ INFO: Programa Nits d’Estiu entre Palmeres 2018