La jornada integra activitats esportives, sopar a la fresca, i concert al Club Nàutic de Castelldefels • Les festes estan organitzades per l’Associació de Veïns i Veïnes del Baixador amb el suport de l’Ajuntament

El barri del Baixador celebra aquest dissabte 21 de juliol les seves festes populars. El programa integra activitats esportives, animació a càrrec de Diviertt, sopar a la fresca, pregó a càrrec de Maria Cardoso i concert de “The Covers Project”. El programa d’activitats es desenvoluparà al carrer 514, al costat del Club Nàutic de Castelldefels.

Entre les propostes esportives es faran activitats de tai-txi, zumba, dansa del ventre i pilates, així com activitats nàutiques (sortides en caiac). Per inscriure’s a les diferents activitats cal fer-ho a través de elbaixador@gmail.com.

Les festes estan organitzades per l’Associació de Veïns i Veïnes del Baixador amb el suport de l’Ajuntament de Castelldefels.

+ INFO: Programa de les Festes del Baixador [Document PDF]