La iniciativa estrenava enguany una nova oferta formativa • La Gent Gran de Castelldefels ha pogut gaudir de les diferents activitats durant dues quinzenes i en diferents grups

L’Escola d’Estiu per a la Gent Gran tancava la passada setmana l’edició 2018 amb una participació de 160 persones, que han pogut gaudir de les diferents activitats durant dues quinzenes i en diferents grups. A més, la iniciativa estrenava enguany una nova oferta formativa. “La valoració final dels participants ha estat de molta satisfacció sobretot per la metodologia emprada i la varietat de les activitats programades”, asseguren des de l’àrea municipal de Gent Gran. “Tots esperen poder repetir l’any vinent, fent arribar noves propostes, com més durada i noves activitats, que de ben segur es podran implementar en una propera edició”.

Del 25 de juny al 20 de juliol, s’han desenvolupat diversos tallers (musicoteràpia, ioga, tai-txi, risoteràpia, relaxació) que s’han complementat amb una marxa nòrdica, activitats a la platja, sortides culturals de migdia i taller de country els divendres.

Les activitats han estat dinamitzades pels monitors de l’àrea municipal de Gent Gran i han comptat a més amb la complicitat de l’entitat Vital Activity.