Aquesta setmana s’inicia una enquesta telefònica i on-line per a tota la ciutat, elaborada amb aportacions de veïns, comerciants i restauradors de la zona • La gestió municipal del servei té com a finalitat respondre millor a les necessitats reals del municipi

L’Ajuntament de Castelldefels, a través de l’empresa municipal Serveis Ambientals de Castelldefels (SAC), ha assumit des del passat 22 de maig la gestió del servei d’aparcament regulat en zona blava i zona verda a la platja, de la mateixa manera que des de fa temps ho fa al centre de la ciutat.

Després de les reunions del passat 22 de maig amb veïnat i sector turístic, L’Ajuntament amplia el radi i vol recollir també les opinions i aportacions de tota la ciutat. Per això, la aquesta setmana s’inicia una enquesta telefònica i una enquesta on-line per a tota la ciutat, elaborada amb les aportacions que van fer els veïns, comerciants i restauradors a la sessió del passat 22 de maig. L’enquesta es realitzarà des del 10 de juliol fins el diumenge 22 de juliol. Per participar a l’enquesta on-line, cal entrar a participa.castelldefels.org.

La gestió municipal té com a finalitat respondre millor a les necessitats reals del municipi, del seu veïnat i dels seus motors econòmics, en ser més flexible, més transparent i amb el principal objectiu de respondre amb eficiència a les situacions que es donin en cada moment.

L’Ajuntament va convocar per al mateix 22 de maig –coincidint amb l’entrada en vigor de la remunicipalització del servei– dues reunions de treball específiques, a nivell tècnic i social, amb l’objectiu d’aportar accions concretes conèixer l’opinió de veïns, comerciants i restauradors.

D’altra banda, SAC està comptant amb la col·laboració de l’empesa Lavola, que està desenvolupant un estudi per a la millora del servei. Ja s’ha realitzat una primera fase d’anàlisi del funcionament actual del servei, i ha iniciat una segona fase per treballar conjuntament les diferents propostes que puguin sorgir.

Al setembre, es farà una sessió de retorn amb les conclusions de l’enquesta. Posteriorment, al tercer trimestre, es farà la proposta de modificació d’Ordenances Fiscals que es desprengui del resultat de l’enquesta així com de l’estudi que ha dut a terme Lavola, la sessió del 22 de maig i les propostes de les entitats veïnals i dels comerciants i restauradors.

Notícies relacionades: