Del divendres 6 al diumenge 8 de juliol, el barri va viure tota una sèrie d’activitats per a tota la familia • Els actes van tenir lloc just davant de la seu de l’Associació de Veïns, al Passeig Garbí, 125 (entre c/7 i 6)

Veure fotogaleria

Dins de la programació de les Festes dels Barris, els passats 6, 7 i 8 de juliol va ser el torn de les Festes de Lluminetes. El programa s’obria divendres 6 de juliol (19 h) amb un campionat de dòmino per parelles i el concurs “Llegir és divertit” a la Biblioplatja Carme Romaní. La primera jornada de festes també va incloure el famós concurs de truites, el pregó de les festes (amb el xef Sergi Cócera, a les 20.30 h), una botifarrada popular, cantada d’havaneres amb el grup Rems i disco mòbil.

Dissabte 7 de juliol, les activitats van comptar amb l’actuació del Centro Cultural Andaluz “Al Alba”, sardinada popular i el gran ball amb orquestra amb Mr. Lennon y su banda.

Diumenge 8 de juliol, últim dia de les festes, les activitats començaven amb el concurs de pintura per a infants (entre 5 i 8 anys i entre 9 i 12 anys), la gran final del campionat de dòmino per parelles, un gran festival infantil i la festa de l’escuma. La paella popular va cloure les festes del barri.

Les activitats, organitzades per l’Associació de Veïns i Veïnes de Lluminetes amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castelldefels, es van desenvolupar davant de la seu de l’AVV (al Passeig Garbí, 125, entre c/7 i 6). Les festes van comtar també amb la participació de l’alcaldessa de Castelldefels, Maria Miranda (PSC), i el regidor de Cultura i Festes, Jordi Maresma (ERC).