Del divendres 6 al diumenge 8 de juliol, el barri viurà tota una sèrie d’activitats per a tota la familia • Els actes tindran lloc just davant de la seu de l’Associació de Veïns, al Passeig Garbí, 125 (entre c/7 i 6)
Dins de la programació de les Festes dels Barris, aquests 6, 7 i 8 de juliol és el torn de les Festes de Lluminetes. El programa s’obre divendres 6 de juliol (19 h) amb un campionat de dòmino per parelles i el concurs “Llegir és divertit” a la Biblioplatja Carme Romaní. La primera jornada de festes també inclourà un concurs de truites, el pregó de les festes (amb el xef Sergi Cócera, a les 20.30 h), una botifarrada popular, cantada d’havaneres amb el grup Rems i disco mòbil.

Dissabte 7 de juliol, les activitats comptaran amb l’actuació del Centro Cultural Andaluz “Al Alba” (19 h), sardinada popular i el gran ball amb orquestra (previst per a les 21.45 h) amb Mr. Lennon y su banda.

Diumenge 8 de juliol, últim dia de les festes, les activitats començaran a les 10.30 h amb el concurs de pintura per a infants (entre 5 i 8 anys i entre 9 i 12 anys), la gran final del campionat de dòmino per parelles, un gran festival infantil i la festa de l’escuma. La paella popular (a partir de les 13 h), clourà les festes del barri.

Les activitats, organitzades per l’Associació de Veïns i Veïnes de Lluminetes amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castelldefels, es desenvoluparan davant de la seu de l’AVV (al Passeig Garbí, 125, entre c/7 i 6).

+ INFO:Programa Festes Lluminetes 2018 [Document PDF]
http://www.castelldefels.org/a_Arees/cultura/file/2018-Festes%20Barris/2018-Festa-Barri-Lluminetes_programa-web.pdf