L’edició d’enguany del festival se centra especialment en la música en directe

El festival Nits d’Estiu entre Palmeres, impulsat per l’Ajuntament de Castelldefels a través de l’àrea de Turisme, continua la seva programació centrada aquest any en oferir actuacions de música en directe i que finalitzarà el proper 31 d’agost.

Aquest divendres 24 d’agost, la cita estival continua cap a les 22 hores amb el concert de Suákata, una banda que va néixer el maig del 2015 i que fusiona ritmes afro-colombians, reggae, dancehall i hip-hop. L’essència de Suákata es troba en el seu directe, regalant al públic en cada concert una dosi de gustos i energia. La pluralitat de cultures reunides en aquest grup, Colòmbia, Regne Unit i Catalunya, fan d’aquesta idea una proposta multicultural amb personalitat pròpia. El grup compta amb Meli Perea (veu principal), Daniel Avellaneda (guitarra solista), Sergi Batiste (guitarra rítmica), Andrés Aguirre (baix), Joe Howlett (trombó), Sebastià Cagua (trompeta), Sebastià Charry (saxòfon tenor) i Daniel Cataño (bateria).

Des de les 21 hores i fins l’inici del concert, la vetllada estarà amenitzada per la sessió de Dj Nanoc.

+ INFO: Programa Nits d’Estiu entre Palmeres 2018