El festival Nits d’Estiu entre Palmeres, impulsat per l’Ajuntament de Castelldefels a través de l’àrea de Turisme, continua la seva programació centrada aquest any en oferir actuacions de música en directe i que finalitzarà el proper 31 d’agost.

Divendres passat, 24 d’agost, la cita estival va viure la seva penúltima data amb el concert de Suákatauna banda que va néixer el maig del 2015 i que fusiona ritmes afro-colombians, reggae, dancehall i hip-hop.

L’essència de Suákata es troba en el seu directe. A Castelldefels van encomanar al nombrós públic l’alegria de la seva fusió de ritmes caribenys amb empenta i energia.

Va brillar especialment la pluralitat de cultures reunides en aquest grup, amb components procedents de Colòmbia, el Regne Unit i Catalunya.

Encara resta una data del festival Nits d’Estiu entre Palmeres: serà aquest divendres vinent, dia 31 d’agost, quan pujarà a l’escenari Soul Titoo’s, una jove banda de soul que segueix el mestratge de figures de la música negra com Stevie Wonder, Aretha Franklin o Nina Simone.