L’àrea municipal de Protecció Civil recorda tenir cura especialment dels familiars i veïns majors de 75 anys que viuen sols, així com de les persones més vulnerables i grups de risc

El Servei Meteorològic de Catalunya preveu fins diumenge 5 d’agost un augment progressiu de les temperatures màximes extremes. Per aquest motiu i per les possibles afectacions des de Protecció Civil Castelldefels alerten del risc per onada de calor i recorden a la ciutadania que tinguin cura especialment dels familiars i veïns majors de 75 anys que viuen sols, així com de les persones més vulnerables i grups de risc:

  • Majors de 75 anys, sense suport familiar o sense recursos
  • Persones amb discapacitats físiques o psíquiques i limitacions de mobilitat o autocora.
  • Persones que realitzen un activitat física intensa.
  • Persones que hagin de romandre o fer activitat física a l’aire lliure (incloses les activitats laborals)
  • Persones amb hipertensió arterial, diabetis, malalties cardiovasculars, malalties respiratòries (MPOC, bronquitis), malalties renals, malaltia de Parkinson, malaltia d’Alzheimer, obesitat o altres de cròniques o persones que prenen medicaments especials.

Aquest avís no comporta l’activació de cap pla d’emergència.

+ INFO: Consulta els consells d’autoprotecció