Aquest servei té com a objectius la prevenció d’accidents, vigilància, salvament i socorrisme dels usuaris de la platja, tant a la zona immediatament limítrofa a la sorra com l’aigua, dins del que es considera zona de bany, en tot el terme municipal de Castelldefels. A partir d’avui nomès funcionarà els caps de setmana i festius de 11 a 18 hores, fins 30 de setembre

El Servei durant el període del 17 al 30 de setembre del 2018 està en funcionament amb el següent calendari:

Els caps de setmana i festius, del 17 al 30 de setembre d’11 a 18 h

Durant la temporada baixa es disposarà de 3 punts d’assistència fixa que es localitzen en les 3 TAV (Torres avançades de vigilància) ubicades a l’avinguda República Argentina, avinguda dels Banys i al carrer 16 (plaça de les Palmeres) i vehicle tot terreny per assistir a les urgències que es puguin produir durant aquests dies amb una menor afluència d’usuaris a la platja de Castelldefels.

El Servei d’ajuda al bany s’ofereix tots els dies, des del dia 1 de juny fins al 16 de setembre, sempre que les condicions del mar ho permetin. Els socorristes són els professionals que us ajuden a la platja i són ells els que millor saben si és recomanable o no fer ús d’aquest servei.

És molt important atendre al color de les banderes que indiquen les condicions del bany i seguir les recomanacions dels socorristes i de la megafonia instal·lada al llarg de tota la platja.
L’empresa adjudicatària del Servei de Salvament i Socorrisme a la platja de Castelldefels és Pro-activa Serveis Aquàtics SL.

+ INFO: