L’equipament, que compleix 26 anys de vida, va obrir les portes el passat 2 de juliol i les tancarà el proper divendres, 7 de setembre • Prop de 4000 persones han gaudit de les activitats que aquest any han estat relacionades amb el món dels contes i el 75è aniversari de la publicació del clàssic “El Petit Príncep”

La Biblioplatja Carme Romaní de Castelldefels va tornar a obrir les seves portes aquest estiu el passat 2 de juliol Des de llavors gairebé 4000 persones han visitat l’equipament que es troba al Parc de la Mar (Passeig Marítim, al costat del c/11). El seu horari és de dilluns a divendres de 17 a 21 hores (de 17 a 20 hores durant aquest mes de setembre). La Biblioteca arriba enguany als 26 anys de vida, tenint en compte que va obrir per primera vegada en la seva història l’estiu de 1992.

Com és habitual els últims anys, la Biblioteca ha continuat amb una temporada ampliada (fins a principis de setembre) i amb activitats gratuïtes els dilluns, dimecres, dijous i divendres durant el mes de juliol; i els dilluns, dimecres i divendres durant els mesos d’agost i setembre.

Les activitats de la Biblioteca a la Platja ha tingut aquest any com a fil conductor el món dels contes. En particular, al voltant d’una efemèride: aquest any s’arriba als 75 anys de la publicació del clàssic “El petit príncep” d’Antoine de Saint-Exupéry. Segons ha afirmat la directora de la Biblioteca Ramon Fernández Jurado, Marta Granel, “les activitats amb més èxit aquest estiu 2018 han estat aquelles relacionades amb les Festes del Mar al juliol i la Festa Major a l’agost, així com els tallers de manualitats dels dilluns “.

A la Biblioteca a la platja s’han ofert durant aquesta temporada més de 27 activitats diferents: tallers, hores del conte, hores del medi ambient, etc. A més, a la Biblioteca de la platja “Carme Romaní” s’ha pogut gaudir d’una selecció de novel·la, diaris i revistes, DVD i llibres per als més petits, que els usuaris es poden emportar a casa o consultar a la biblioteca.