El Centre Comercial L’Ànec Blau ha estat aquest 23 d’octubre l’escenari de la presentació de la XIV edició de la cursa que ha servit per donar a conèixer els detalls de la Marató que organitzen conjuntament l’Ajuntament de Castelldefels i l’empresa Zona Vip Events

Aquest dimarts 23 d’octubre ha tingut lloc l’acte de presentació oficial de la XIV Marató del Mediterrani, que es disputa el proper 28 d’octubre al municipi de Castelldefels. El vestíbul interior del Centre Comercial L’Ànec Blau ha estat l’escenari de l’acte en que es s’han donat a conèixer alguns dels detalls de la prova atlètica que organitzen conjuntament l’Ajuntament de Castelldefels i l’empresa Zona Vip Events, i que compta amb la col·laboració de la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i la Federació Catalana d’Atletisme, entre d’altres.

A la presentació han intervingut el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Castelldefels, Fernando Cerpa (PSC); la diputada d’Esports de la Diputació de Barcelona, Maite Fandos; el director del Canal Olímpic, Ramon Terrassa; el vicepresident de la Federació Catalana d’Atletisme, Josep María Antentas; la gerent de l’Ànec Blau, Ana Torres; i la gerent de la Fundació Enriqueta VillavechiaAnna Varderi, representant de la institució a la que aniran destinats una part dels ingressos per inscripció d’aquesta 14a edició de la Marató.

La Marató del Mediterrani arriba a la seva catorzena edició com una de les proves més consolidades i amb més renom dins del calendari de l’atletisme català i un referent a nivell internacional. La prestigiosa cursa, amb sortida i arribada al Canal Olímpic, tindrà lloc el proper 28 d’octubre a Castelldefels.

Com és habitual la cursa presenta un bon circuit planer que discorre en gran part pel passeig Marítim i l’avinguda del Canal; i amb sortida i arribada al Canal Olímpic. Enguany es pot participar en quatre modalitats: Marató per parelles, Mitja Marató de 21 km, cursa de 10 Km o cursa de 5Km.

+ INFO: Marató del Mediterrani