Canal Olímpic i passeig Marítim van ser escenari un any més de la festa particular del ‘running’ a Castelldefels

Veure fotogaleria

Més de 2.000 atletes van desafiar la pluja i el mal temps a Castelldefels a la XIV Marató del Mediterrani. La tradicional festa del running a la ciutat arribava a la seva catorzena edició com una de les proves més consolidades i amb més renom dins del calendari de l’atletisme català i un referent a nivell internacional. La prestigiosa cursa, amb sortida i arribada al Canal Olímpic, va tenir lloc el passat diumenge 28 d’octubre a Castelldefels.

Com és habitual la cursa va presentar un bon circuit planer que discorre en gran part pel passeig Marítim i l’avinguda del Canal; i amb sortida i arribada al Canal Olímpic. Enguany es podia participar en quatre modalitats: Marató per parelles, Mitja Marató de 21 km, cursa de 10 km o cursa de 5km.

Una organització a càrrec de Zona Vip Events, patrocinada pel Centre Comercial Ànecblau i amb la col·laboració dels ajuntaments de Castelldefels i Gavà, així com de la Diputació de Barcelona. També col·laboren el Diari Sport com a diari oficial, la Borsa del Corredor, Powerade, Coca-cola, EQUACAT, Renfe Rodalies, Flaix FM, CIM Formació i Intersport Quinze.

Amb compromís solidari

Cada edició l’organització col·labora amb projectes de caràcter social, i aquest any tornava a contribuir amb la Fundació d’Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia de Barcelona. Una donació que contribuirà a visibilitzar als menors amb malalties sense cura i a les seves famílies, així com a donar-los atenció integral (mèdica, psicosocial, d’acompanyament, etc.).

Serveis al corredor

Com en cada edició els corredors van poder utilitzar els serveis que oferia l’organització: Cronometratge de Championchip, zona d’escalfament, servei de guarda-roba, llebres i avituallament (aigua, beguda isotònica, fruita, fruits secs i beguda Powerade en meta), servei metge, i de massatge i recuperació muscular per CIM Formació.
+ INFO: maratodelmediterrani.com