La tradicional cursa emmarcada en la Festa Major d’Hivern tindrà lloc el 6 de desembre

La Pujada al Castell sortirà aquest any des de la platja, concretament des de l’Oficina de Turisme, ubicada al passeig Marítim 155 (interior). La tradicional cursa emmarcada en la Festa Major d’Hivern arriba a la 37a edició i tindrà lloc el 6 de desembre (9h).

La cursa, organitzada per l’Ajuntament de Castelldefels i corcastelldefelsrunners.org, tindrà aquest any una distància de 5km, des del Parc del Mar al Parc del Castell. L’arribada estarà ubicada als jardins del Castell. Amb el nou recorregut s’evita un espai tancat al trànsit al centre de la ciutat i el risc de la baixada del començament de la prova. El recorregut lineal permet obrir trànsit darrere del tancament de cursa.

Les inscripcions on-line es tancaran el 2 de desembre o si s’assoleix la xifra de 600 persones inscrites. Aquest any però no hi haurà curses infantils.

Presencialment, es podran formalitzar inscripcions el proper 5 de desembre (16-20h) al poliesportiu municipal de Can Vinader. El mateix dia de la cursa no es podran fer inscripcions, adverteixen des de l’organització.

+ INFO: corcastelldefelsrunners.org