Els fons aconseguits es destinaran a millorar la qualitat de vida i l’educació dels nens de les comunitats de Santa Bàrbara, a Hondures

La platja de Castelldefels es va omplir el passat 11 de novembre d’estels en la cinquena edició de la jornada solidària Estels per la Pau, que va mobilitzar més de 5.000 persones a favor de la no-violència, la justícia social i la convivència. LaFundació Comparte i l’Ajuntament de Castelldefels promouen l’esdeveniment, que va incloure la participació de centenars de col·laboradors i voluntaris de l’ONG.

L’ONU i la Unesco celebren el Dia Internacional dels Estels per la Pau, que es fa des de fa més de tres dècades en diverses platges del món. L’objectiu era omplir de colors el cel blau de més de 100 capitals i llançar un missatge de pau a l’opinió pública per sensibilitzar la població sobre l’increment de les guerres i els conflictes armats.

“Durant tot el dia els nens i nenes en els tallers infantils, a més d’aprendre a muntar i decorar un estel, han assimilat conceptes bàsics sobre la pau”, va assegurar Claudio Lavanchy, director general de la fundació. La jornada va incloure actuacions musicals i de ball, teatre en viu i espectacles de màgia. Els fons aconseguits es destinaran a millorar la qualitat de vida i l’educació dels nens de les comunitats de Santa Bàrbara, a Hondures.