Tres guinguetes de la platja de Castelldefels obtenen per primera vegada aquest distintiu, que s’ha lliurat aquest 13 de febrer a la seu del Consell Comarcal del Baix Llobregat.

Un total de 25 empreses del Baix Llobregat han obtingut el distintiu de Compromís per la Sostenibilitat Turística Biosphere, segons va concloure la Taula de Sostenibilitat Turística del Consorci de Turisme del Baix Llobregat i així ho ha ratificat oficialment l’Instituto de Turismo Responsable.

El passat mes de desembre va finalitzar el cicle d’implantació del 2018. De les 25 empreses distingides, 20 empreses renoven el distintiu, entre elles la platja de Castelldefels i l’Oficina de Turisme de Castelldefelsi 5 empreses l’han rebut enguany per primer cop. Entre aquestes empreses noves figuren els chiringuitos el Tibu-Ron Beach Club, Ananda i Chalito de Castelldefels. Representants d’aquestes empreses, el regidor municipal de Territori, Xavier Amate i la regidora de Turisme, Ana Quesada van recollir aquest distintiu.

Implementar una gestió més sostenible del turisme, finalitat del distintiu Biosphere

Aquest13 de febrer, a la seu del Consell Comarcal del Baix Llobregat, ha tingut lloc el lliurament dels distintius Compromís per a la Sostenibilitat Biosphere a les 25 empreses i entitats del territori.

Aquest programa impulsat per la Diputació de Barcelona compta amb el suport de la Cambra de Comerç de Barcelona, i els Consorcis de Turisme de cada territori. Actualment, més de 200 empreses i serveis turístics de les comarques de Barcelona tenen aquest distintiu.

El “Compromís per a la Sostenibilitat Biosphere ”vol estendre la cultura de la sostenibilitat turística a les empreses i serveis turístics de les comarques de Barcelona, i té com a principal finalitat implementar una gestió més sostenible en tots els agents d’una destinació turística, públics i privats”.

La comarca del Baix Llobregat avala el seu compromís amb la gestió responsable del turisme amb 25 empreses reconegudes amb el compromís de sostenibilitat Biosphere i una empresa amb la certificació Biosphere -la Cripta Gaudí de la Colònia Güell. El Consorci de Turisme del Baix Llobregat manté la seva ferma aposta per la sostenibilitat turística als municipis de la comarca amb la implantació d’aquest programa.