Els concessionaris dels establiments de menjars i begudes de la sorra han treballat els últims dies per iniciar la temporada 2019 aquest 1 d’abril i fins el 30 de setembre • La concessió d’aquests establiments de temporada que s’instal·len a la sorra de la platja es va tramitar fa tres anys i no hi ha canvis de cara a aquest estiu. Són dos quioscos de gelats, un mini club i tretze xiringuitos de menjar i begudes • Quatre dels tretze tenen autorització per a realitzar 2 activitats musicals al mes

En el marc de l’operatiu municipal que vetlla perquè la platja arribi a la temporada d’estiu preparada per rebre el gran nombre de persones que gaudeixen d’ella, l’Ajuntament va rebre dimarts passat 26 de març la autorizació de Costes de la Generalitat que permet l’inici de la instal·lació dels xiringuitos.

Inmediatament, l’administració municipal va comunicar als adjudicataris de l’explotació dels xiringuitos que podien començar a muntar i iniciar l’actividad de la temporada 2019.

Els xiringuitos de menjar y begudes funcionaran en el següent horari: temporada baixa fins a les 23 h i divendres, dissabtes i vigílies de festius fins a la 1 h; temporada alta tots els dies fins a la 1 h. Los quioscos de gelats funcionaran fins a les 21 h. El mini club tindrà activitat del 15 de juny al 31 d’agost i el seu horari serà de 10 h a 13 h y de 17 h a 19 h.

El passat divendres 22 de març va tindre lloc la primera reunió amb els concessionarios dels establiments amb la finalitat de recordar les normes del plec de condicions , i resoldre els dubtes i preguntes dels concessionaris de cara a la nova temporada de platja 2019 a Castelldefels.