Pròximament, l’Oficina de Turisme de la Platja acollirà el centre de museïtzació de l’espai dunar de Castelldefels. L’objectiu d’aquest nou espai municipal serà fer didàctica i difusió  de la recuperació de les  dunes de la platja de Castelldefels.

L’Oficina de Turisme del passeig Marítim completa el seu sentit de Servei de Platja i de gestió integradora de totes les àrees de l’Ajuntament amb l’Espai Dunar.

Les platges, les dunes i l’ecosistema de fauna i flora, al marge de ser part del nostre patrimoni natural, paisatgístic i històric cultural, són un icona de la representació simbòlica de la identitat local que es molt important posar en valor.

L’Espai Dunar es un projecte de museïtzació aprovat per la Junta de Govern Local de Castelldefels el passat 13 de desembre de 2018, amb vocació de ser un reclam cultural i turístic important pel municipi.