L’aplicatiu permet el pagament de l’import exacte i l’anulació de denúncies així com la gestió de descomptes de comerciants i bonificacions per a residents • Es pot descarregar de manera gratuïta a les plataformes habituals: Google Play (per a Android) i App Store (per a iPhone) • L’app actual ‘Presto Parking’ deixarà de funcionar el 31 de maig

L’Ajuntament, a través de l’empresa municipal Serveis Ambientals de Castelldefels (SAC), ha posat en marxa ‘Apparquem’, una nova app que facilita els tràmits d’estacionament a la zona regulada de la platja (zona blava i zona verda). La nova aplicació es pot descarregar de manera gratuïta a les plataformes habituals: Google Play (per a Android) i App Store (per a iPhone). L’app actual ‘Presto Parking’ deixarà de funcionar el 31 de maig.

Amb aquesta nova aplicació:

• No cal buscar el parquímetre. Només cal obrir ‘Apparquem’ al mòbil i activar el tiquet al costat del vehicle per s’assigni la tarifa corresponent.

• Paga l’import exacte. Es pot triar la durada de l’estacionament i pagar només el temps necessari, sense la molèstia d’haver d’anar a buscar monedes.

• Es pot ampliar el temps d’estacionament sense haver de tornar al parquímetre.

• L’app permet anul·lar les denúncies rebudes dins dels 60 minuts posteriors a la denúncia.

• Es pot consultar l’històric de tiquets i tenir tots els tiquets en un sol lloc.

• Permet aplicar els descomptes facilitats pels comerciants i gestionar les bonificacions com a residents.