La platja de Castelldefels viurà (10 a 16h) una jornada destinada a recaptar fons per la Creu Roja · Hi col·laboren el Castelldefels Hockey Club, el CB Castelldefels, el FS Castelldefels, l’Handbol Esportiu Castelldefels, Imperial Running i l’Ajuntament de la ciutat · Campionat de Catalunya de Piragüisme de Velocitat, aquest cap de setmana al Canal Olímpic · L’Esportiu Castelldefels juga aquest diumenge contra l’HC Vallag

La sorra de la platja de la nostra ciutat (a l’alçada del Passeig Marítim, 354) acollirà aquest dissabte 15 de juny les I Jornades Esportives Solidàries, a favor de Creu Roja Castelldefels. En la seva organització hi participen diversos clubs esportius de la ciutat, com el Castelldefels Hockey Club, l’Handbol Esportiu Castelldefels, el Club Basquet Castelldefels, el Futbol Sala CastelldefelsImperial Running; amb la col·laboració de l’Ajuntament de la ciutat.

Des de les 10 fins a les 16h, es faran tota una sèrie d’activitats dirigides que inclouran partits de futbol, handbol, basquet, hoquei, una masterclass de zumba o una festa de l’escuma.

Per 6€, les persones assistents podran gaudir d’un entrepà, beguda i activitats i, de pas, col·laborar amb una entitat solidària com és la Creu Roja de Castelldefels.