La jornada es va celebrar el passat 9 de juny a la plaça de les Palmeres • També es va posar en marxa, del 7 al 9 de juny, una ‘app’ gratuïta de realitat augmentada que permetia jugar a atrapar éssers de llegenda, com el Gar-i-got

A través del programa “Hola família!”, Catalunya es convertia el passat cap de setmana en territori d’oci per a les famílies. Castelldefels, com a municipi certicificat amb el segell de Turisme Familiar, va participar d’aquesta iniciativa amb un conjunt d’activitats que es van desenvolupar el passat 9 de juny a la plaça de les Palmeres.

El programa a Castelldefels integrava una variat ventall de propostes com Màgia en família, taller de pintacares, taller de flors, taller de costura infantil, Concert en família, taller d’atrapa-somnis i la Festa Hola Família.

Una ‘app’ per atrapar éssers llegendaris com el Gar-i-got

El programa ‘Hola Família’ va posar en marxa també, del 7 al 9 de juny, una aplicació de realitat augmentada per a dispositius mòbils que permetia jugar a atrapar éssers llegendaris a les diferents poblacions que hi participaven.