La platja acollirà la Barcelona Futevolei Cup 2019, segona etapa del World Footvolley, amb equips de tot el món • Diumenge arriba la tercera edició de l’Open BTT Castelldefels, prova ciclista de bicicleta de muntanya amb tres circuits diferents i sortida i arribada davant del Castell

Estem en ple estiu i continuen les activitats esportives. En molts casos, es canvien els pavellons per la sorra de la platja. A Castelldefels, són habituals el tennis platja, el vòlei, el futbol, rugbi, frisbee, handbol platja, etc. A tots ells, se li suma aquest cap de setmana la Barcelona Futevolei Cup 2019, segona etapa del World Footvolley, que portarà a la sorra de la nostra ciutat (entre els carrers Estrella de Mar i 514) alguns dels millors equips del món d’aquest esport que mescla futbol i vòlei. Hi participaran parelles com els brasilers Vinicius i Paraná, guanyadors de la primera etapa del campionat, els paraguaians Esteban i Arturo (segons del torneig), però també representants de països com Israel, Argentina, Alemanya, Itàlia, França, Holanda i Espanya, entre d’altres.

+INFO:  Web World Footvolley