Dissabte, la platja va acollir les I Jornades Esportives Solidàries, en benefici de la Creu Roja de Castelldefels • Partits de futbol, handbol, hoquei i basquet van omplir una jornada on van haver també activitats com una masterclass de zumba o una festa de l’escuma •

La sorra de la platja de la nostra ciutat (a l’alçada del Passeig Marítim, 354) va acollir el passat dissabte 15 de juny les I Jornades Esportives Solidàries, a favor de Creu Roja Castelldefels. Més de 2.000 persones es van apropar a aquesta jornada que va comptar, en la seva organització, amb diversos clubs esportius de la ciutat, com el Castelldefels Hockey Club, l’Handbol Esportiu Castelldefels, el Club Basquet Castelldefels, el Futbol Sala CastelldefelsImperial Running i amb la col·laboració de l’Ajuntament de la ciutat. Una cita que també va comptar amb el suport d’empreses patrocinadores i comerços locals.

Des de les 10 fins a les 16h, es van fer tota una sèrie d’activitats dirigides que van incloure partits de futbol, handbol, basquet, hoquei, una masterclass de zumba o una festa de l’escuma.

Per 6€, les persones assistents van poder gaudir d’un entrepà, beguda i activitats i, de pas, col·laborar amb una entitat solidària com és la Creu Roja de Castelldefels.