Aquest any participen en el campionat  esportistes de Brasil, Letònia, Alemanya, Lituània, Polònia, Itàlia, Sardenya, Bèlgica, Hongria, Estats Units, Canadà, Veneçuela, Regne Unit, Romania, i com a gran novetat la participació d’un equip d’Euskadi. El total de parelles inscrites superarà el nombre de 315 que participaran en les diverses proves del campionat.

Els partits es realitzen entre les 10 del matí i les 20:00 h durant tot el cap de setmana a la zona esportiva compresa entre el carrers 9 i 11.

El punt final del torneig és el torneig per Nacions, on equips de les diferents equips participants s’enfronten entre elles. L’equip de l’ABT Catalunya va ser el campió mundial de la passada edició, enguany sota la direcció del tècnic Marcial Prieto ha format els dos equips que participaran enguany defensant el pavelló català.
Els equips estan formats per Mireia Rebull, Clara Grifoll, Tània González, Pol Filella, Gerard Torres, Santi Puente, Marta Serrano, Maca Robledo, Adriana Pascu, Àlex Moya, Ivan Conde i Albert Becerra