Un estiu més la Biblioteca de la Platja Carme Romaní apropa la cultura a un entorn privilegiat: la platja de Castelldefels • Aquest estiu biblioplatja és l’única que funciona a la demarcació de Barcelona

A l’estiu, algunes biblioteques de la Xarxa de Biblioteques Municipals canvien d’aires. La biblioteca estival de Castelldefels és una de les més veteranes de la xarxa, perquè té ja més de 25 anys d’història. Aquest estiu és l’única biblioplatja de tota la demarcació de Barcelona.

Enguany els usuaris poden disposar d’aquesta única biblioplatja, la de Castelldefels, així com de vint-i-vuit bibliopiscines, i tres altres espais habilitats per a la lectura a l’aire lliure (mercats, jardins, parcs). Crear nous lectors i associar la lectura amb el temps de lleure són els principals objectius d’aquests serveis d’estiu.

La biblioplatja de Castelldefels torna a obrir les seves portes dilluns vinent, dia 1 de juliol, i serà en funcionament fins al 30 d’agost. Aquest estiu obrirà les portes, al juliol i l’agost, de dilluns a divendres de 17:30 a 21 h. Es troba al parc del Mar (al passeig Marítim, al costat del carrer 11).

Ofereix als banyistes materials per a tot tipus d’edats i interessos: novel·la curta, còmics, contes, revistes i diaris, un tipus de document que permet la lectura ràpida. També s’ofereixen activitats com ara tallers, xerrades i narracions de contes i, en alguns casos, també accés al servei Wi-Fi. Per utilitzar tota aquesta oferta, l’usuari només ha de presentar algun document que l’identifiqui.

Activitats a diari

Durant el mes de juliol, cada tarda, i durant l’agost els dilluns, dimecres i divendres s’han programat activitats familiars i gratuïtes per a tothom. La programació dia per dia es pot consultar en aquest enllaç.

Temàticament, l’estiu girarà al voltant del clàssic infantil de Lyman Frank Baum “El Màgic d’Oz”, publicat l’any 1900 i adaptat al teatre i al cinema en nombroses ocasions.

La biblioteca de la platja de Castelldefels porta el nom de la bibliotecària que la va fundar, Carme Romaní, com a record i homenatge.

 

+INFO: Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado