Tres dies de platja, shopping, música, food trucks, activitats i solidaritat a la platja de Castelldefels

Aquest cap de setmana tindrà lloc la primera Beach Market a la platja de Castelldefels. L’esdeveniment tindrà lloc el divendres 14, dissabte 15 i diumenge 16. L’activitat tindrà lloc al Passeig Marítim, 159.

En aquest esdeveniment es podrà trobar dissenys exclusius de roba i complements (joves dissenyadors del moment exposaran les seves col·leccions), a més de música en viu i propostes gastronòmiques a la mateixa platja, ideal per combinar el dia de sol amb el shopping i els millors concerts.

També hi haurà activitats per a tota la família: animació infantil, classes dirigides de zumba, Pilates … i una zona de restauració a càrrec de Food Trucks. Es comptarà amb les actuacions de Fumanchú, Mala Vida, Freaky Sound Factory, Ismael González i Broken Toys.

L’entrada és lliure i tindrà lloc a peu de platja. L’esdeveniment compta amb el patrocini i col·laboració de l’Ajuntament de Castelldefels i diverses marques comercials. Els patrocinadors i col·laboradors sortejaran els seus productes per a la causa d’Elisabeth, una veïna de Castelldefels que pateix la desconeguda malaltia de Lyme.