Més de 150 equips es donaran cita aquest dissabte 13 i diumenge 14 de juliol a la platja de Castelldefels • La competició és un clàssic de l’estiu castelldefelenc i es disputa coincidint amb la celebració de les Festes del Mar

Castelldefels viurà aquest cap de setmana una nova edició, la vintena, del torneig de vòlei platja “Voleiboom”. La competició esportiva, un clàssic dels estius de Castelldefels, es disputarà entre dissabte 13 i diumenge 14 de juliol, coincidint amb la celebració de les Festes del Mar.

La competició es farà amb horari de 9 a 20 h a la zona de la platja més propera al xiringuito Tibu-ron (carrer del Masteler, s/n). Inclourà les categories 2×2 femenina / masculina i mixta (amateur i pro), 4×4 masculí / femení pro / amateur / mixt i 4×4 popular i super popular (novetat d’enguany).

Està previst que hi prenguin part més de 150 equips, entre totes les categories.

+INFO: Web Voleiboom