La cita cultural a la plaça de les Palmeres es consolida un estiu més com espai de referència d’actuacions i representacions en directe amb l’objectiu dinamitzar les nits de divendres i/o dissabtes aquesta zona de la platja de Castelldefels

El grup de música Fugados de Alcatraz i l’escola d’arts escèniques Performing Artsdonaran forma i vida a la segona setmana del festival impulsat per l’àrea municipal de Turisme Nits d’Estiu entre Palmeres.

• Divendres, 5 de juliol a les 22 hores. Torn per al grup de versions Fugados de Alcatraz, set musics sobre l’escenari que combinen música i espectacle repassant èxits actuals i del passat.

• Dissabte, 6 de juliol a les 22 hores. Els diferents grups de l’escola d’arts escèniques Performing Arts oferiran un mostra de les diferents peces de teatre musical i dansa treballades durant el curs.

Referència cultural per dinamitzar la zona

El festival Nits d’Estiu entre Palmeres, impulsat per l’Ajuntament de Castelldefels a través de l’àrea de Turisme, torna aquest any una mica abans del que és habitual a la plaça de les Palmeres. La cita estival –que habitualment començava al juliol– avança el seu inici a finals de juny amb un programa que combinarà actuacions de música en directe, dansa, etc, i que finalitzarà el proper 31 d’agost. Es tracta d’una cita cultural més que consolidada al calendari i que té com a objectiu dinamitzar aquesta zona de la platja de Castelldefels amb actuacions les nits de divendres i/o dissabtes (depenent de la semana).

+ INFO: Facebook Turisme Castelldefels