Aquest dissabte 20 de juliol, el barri celebrarà la seva festa amb activitats esportives, animació infantil, sopar de veïns i el concert amb la banda Sospechosos

Dins de la programació de les Festes dels Barris, aquest dissabte 20 de juliol li toca torn al barri del Baixador. El programa inclourà activitats al matí i a la tarda-vespre, distribuïdes de la següent forma:

– Matí: Activitats nàutiques (sortides en caiac a les 10.30h, 11.30h i 12.30h) i activitats esportives (tait-xí a les 10h, pilates a les 11h i zumba a les 12h). Aquestes seran gratuïtes pels socis de l’AVV i costaran 5€ per les persones no sòcies. Les inscripcions prèvies es poden fer a través de l’adreça de correu electrònic elbaixador@gmail.com

– Tarda – Vespre: Animació infantil (18h), sopar de veïns a la fresca (21h) que inclourà el pregó de les festes, i el concert de rock & blues amb la banda Sospechosos (22.30h).

Les activitats, organitzades per l’Associació de Veïns i Veïnes del Baixador amb la col·laboració de l’Ajuntament, es duran a terme al c/514 (al costat del Club Nàutic)

+INFO: Programa de les Festes